opc_loader
Voorkant Madelijn Middagkonijn

Madelijn het middagkonijn

Debuutboek van 10-jarig schrijftalent.

 Levertijd: 1 - 2 werkdagen 30 items
11,95
x

Betaal veilig metBetaal veilig met iDeal en MisterCash

 Wij zijn Trusted Shops gecertificeerd!
 

Beschrijving

Het verhaal gaat over een meisje Madelijn, die om half 1 ‘s middags verandert in een konijn, maar dat mag niemand weten want anders blijft ze voor altijd een konijn... Het is een fictief verhaal en heeft 12 hoofdstukken.

Over de schrijfster:

Fee Lindeman is 10 jaar. In de kleuterklas begon Fee al met verhaaltjes schrijven en nu ze in groep 6 zit heeft ze haar eerste boek af. Fee heeft het boekje helemaal zelf gemaakt. Een inspiratiebron voor Fee was het boek Dolfje Weerwolfje, Dolfje verandert ’s nachts in een weerwolf, maar Madelijn verandert overdag in een ander dier. In het boekje staan ook een aantal tekeningen en de kaft, die zijn getekend door haar zus Mikki.

ACTIE: Gebruik de kortingscode MADELIJN en ontvang 3 euro korting op de verzendkosten. OF als je in de Liemers woont, neem dan voorafgaand aan het bestellen even contact met ons op (info@speelgoedjungle.nl), dan bezorgen we gratis!

Extra informatie

Extra informatie betreffende het artikel Madelijn het middagkonijn:

  • Gewicht: 0.20 kg.
  • Prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten.
  • Exclusief bij ons te koop.
  • Wij voeren een kleine voorraad van dit artikel. Mocht u er meerdere willen bestellen, neem dan voor de zekerheid contact met ons op.
  • Garantie: standaard 1 jaar.

Alternatieve artikelen voor Madelijn het middagkonijn